Brug elektronik til bedre opbevaring i garage/skur

Vi kender alle sammen til det med, at vi ikke kan finde det, som vi pakkede ned. Vi er sikre på, at vi pakkede det ned i den flyttekasse med alle de bøger. Vi gennem hele vores garage eller skur og alligevel finder vi det aldrig. Hvis du er træt af det, er der heldigvis noget, du selv kan gøre ved det. Du skal simpelthen bare have bedre styr på din opmagasinering.

Mange tror, det er svært at få styr på opbevaring, men det kræver egentlig kun to ting:

  1. Et simpelt system.
  2. Du overholder altid dette system.

Et system er ikke bedre, end hvad du selv gør det til. Så hvis du ikke overholder systemet, så får du heller ikke noget ud af det. Det er en metode, som virksomheder altid har benyttet, men du kan også sagtens benytte den med din opbevaring i garage/skur. Valget er dit.

Sådan skaber du dit pakkesystem

Vi vil anbefale, at du benytter et elektronisk system. Det kan lyde voldsomt, men det betyder bare, at du benytter din mobil. Især en cloud service er en god idé. Det kan være Dropbox, som er gratis. Eller Evernote som også er gratis. Du skal kun betale for disse cloud-services, hvis du benytter den ekstrem meget. Hvis du kun benytter dem til opbevaring, så vil det ikke være et problem, som du ender med. Du kan også benytte Google Drive, som også er gratis med en personlig konto. Så der er masser af muligheder.

Med en cloud-service kan du notere, hvor du gemmer alle dine ting. Du kan skrive, at dine vintersko er i rummet, eller at din vinterdyne er der osv. Vi anbefaler en cloud-service, fordi så kan hele familien benytte den.

Du deler dit dokument og hvis et andet familiemedlem fjerner noget fra en flyttekasse, så skal de huske at notere det. På den måde er der aldrig noget, der bliver væk.

Overhold altid dit system

Uanset hvor godt dit system til opbevaring i garage/skur er, så kan det altid gå galt. Du skal lave det relativt simpelt, så alle får lyst til at overholde det. For hvis du ikke overholder systemet, så vil du hurtigt ende tilbage i samme kaos. Det rammer dig ikke lige med det samme. Men om et år når du skal finde noget og du simpelthen ikke kan finde det, så ville du ønske, at du fortsat benyttede dit simple system.

Alle kan benytte det, om de så bor i Odense eller Aalborg. Det kræver sådan set bare, at du har en mobil. Med cloud-service vil du både have det på din mobil og på din computer. Vi anbefaler ikke, at du kun notere det i et dokument på din computer, for hvis du har travlt, kommer du ikke til at gå ind og tænde computeren for at notere, at du fjernede noget værktøj.

Benyt altid et system og benyt det også, når du ikke gider. Så er det slut med at lede efter noget.

Beskyt det opmagasinerede mod fugt

Fugten kommer ofte hvis skur/garage er uisoleret, eller hvis der ikke er lavet en fugtspærre i gulvet. Er der eksempelvis brugt fliser til indkørsel som lægges med ind som gulv i garagen, kan det give fugtproblemer i gulvet. Derfor kan det være nødvendigt at klodse det opmagasinerede op.

Hjørring.

Skriv et svar