Container – nemt og sikkert

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt at have brug for mere plads eller hjælp til en kommende flytning. Uanset behovet er containere i dag blevet en ret populær opbevarings- eller flyttemåde. Flere og flere gør brug af den fleksible løsning, hvis de af den ene eller den anden grund er i problemer. Det kan være, at løsningen også er noget for dig. Containerne fås både i 20 fod eller 40 fod. Nogle udlejere tilbyder også mindre mål eller specialdesignede container. Det er derfor i langt de fleste tilfælde muligt at imødekomme lige netop dine behov og ønsker.

Hvornår kan det være nødvendigt at leje en container?

Ligesom container kan fås i flere forskellige størrelser, kan de også fås i forskellige typer. Hvilken type, du har brug for, afhænger derfor af det, du gerne vil have opbevaret. For eksempel er en flyttecontainer ideel til at flytte med, imens en køle- frysecontainer er god til opbevaring af mad- og drikkevarer eller endda planter. Skal du derimod have opbevaret andre, diverse genstande er en opbevaringscontainer en god og sikker mulighed. Du kan opbevare alt lige fra:

 • Gamle møbler
 • Værktøj og maskiner
 • Byggeredskaber
 • Varer, hvis du er en virksomhed

Uanset hvad du skal have opbevaret, kan en 20 fods container som regel klare det. Samtidig er det også en meget fleksibel løsning på pladsmangel. Det betyder derfor ikke så meget, om behovet er planlagt, eller om det opstår ud af det blå. Behovet for en container kan nemlig opstå af flere årsager:

 • Ved renovering eller ombygning
 • Flytning
 • Ved uheld som brand, oversvømmelse eller lignende

Det kan altså være meget forskelligt, hvornår folk har brug for en container. Ved renovering, ombygning eller flytning er du som regel forberedt og kan leje den i god tid. Hvis uheldet derimod er ude, og du skal bruge en container lige nu og her på grund af enten brand i dit hus eller oversvømmelse, er det også altid muligt. De fleste udlejningssteder kan aflevere en container på din adresse eller en anden ønsket adresse, så snart det kan lade sig gøre. På den måde kan du hurtigt få reddet og opbevaret dine ejendele, indtil dit hjem igen er klar til indflytning.

Tør, nem og sikker løsning på dine opbevaringsproblemer

En container er en smart og fleksibel løsning i rigtig mange situationer. Samtidig findes der efterhånden mange steder for containerudlejning i Danmark. Blandt andet i byerne:

 • Aarhus
 • Aalborg
 • Hjørring
 • Kolding
 • Esbjerg
 • Odense
 • Randers
 • Risskov
 • Tilst
 • Fåborg
 • Bjerringbro

Det betyder, at uanset hvor du befinder dig, kan en container relativt hurtigt blive flyttet hjem til din adresse. Du skal derfor ikke vente alt for længe, hvis uheldet er ude, eller renoveringen af dit hjem starter før tid. I en container kan dine ejendele stå sikkert og tørt. Du har endda mulighed for at vælge mellem isolerede eller uisolerede containere. Hvis du har temperaturfølsomme ting, er du derfor sikker på, at de ikke tager skade af opbevaringen.

Skriv et svar