Trailerudlejning

Skal du have hentet nogle nye møbler til din bolig? Og skal du måske af med de gamle? I så fald kan det være en fordel at have en flyttetrailer til rådighed. Dette kan du enkelt gøre ved trailerleje, da du kan få en trailer til rådighed, når du har behov for det, og du behøver ikke at investere flere tusinde kroner i en ny trailer. Med leje af trailer betaler du kun for den lille periode, du skal bruge traileren i, hvilket er billigere og en hel del lettere.

Det er en fordel for dig at finde billig trailerudlejning, da du herved kan få fragtet de ønskede ting til ganske få penge. I forlængelse af dette er der nogle ting, du selv kan gøre for at holde prisen på trailerudlejning nede. Uanset om du lejer traileren i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Kolding eller Odense, er det vigtigt, at du leverer den tilbage i tide. Lejemålene bliver oftest kun dyre, såfremt du ikke afleverer traileren tilbage rettidigt, da det vil lede til ekstra gebyrer, og du kan risikere at skulle betale for endnu en dags leje.

http://www.leje-trailer.dk/

Hent dine nye møbler ved hjælp af trailerudlejning

Hvis du lige har købt nye møbler, og de skal hentes ved møbelforretningen, kan det være udfordrende at gøre uden en trailer – især med større møbler. Her kan en trailer gøre en meget stor forskel og gøre fragten mulig at varetage selv. Derved bestemmer du selv, hvornår du vil have møblerne, og hvornår fragten skal finde sted. Dette kan du ikke, hvis du benytter et fragtfirma, hvor dine møbler kan komme på utidige tidspunkter.

Møblerne kan du hente med de typer af trailere, der har plads til dem. Er det dårligt vejr, er det dog en fordel, at møblerne ikke har risiko for at blive udsat for vand. Dette kan dog forebygges ved, at der til de lejede trailere oftest medfølger presenning, du kan trække over møblerne. Dette kan dog kun lade sig gøre, hvis møblerne ikke er meget højere end trailerkanternes højde. Derfor kan det være en fordel at overveje en kassetrailer, som er mindende om en kassevogn.

Find sjove arrangementer her.

Lovmæssige krav og forsikring skal kendes til punkt og prikke

Selvom der er tale om trailerudlejning, er der stadig lovmæssige krav, du skal være opmærksom på, når du begiver dig ud i trafikken med en trailer. De vigtigste regler opsummeres nedenfor:

  • Du må ikke køre med en samlet vægt på gods, bil og trailer, der overstiger 3500 kg
  • Traileren må i sig selv ikke veje mere end 750 kg
  • Du må ikke fylde traileren mere end den angivne lastevægt

Disse regler er vigtige at overholde, da det først og fremmest er farligt for dine medtrafikanter, såfremt reglerne ikke overholdes. Derudover vil det som minimum give dig bøder, hvis du overtræder nogle af retningslinjerne. Det anbefales også på det kraftigste, at du tegner en forsikring, selvom der kun er tale om leje, da det kan være ganske dyrt at forvolde skade på trailer eller andet uden forsikring.

http://jbmarketing.dk/

Skriv et svar